Rime – Wii

0

Rime, het langverwachte adventure game Tequila Works, terug voor zijn eerste nieuwe trailer van bijna drie jaar. IGN begon openbaring, kun je boven kijken naar een spelletje atmosferische console spel te zien.

Eerste onthuld op Gamescom 2013 moeten Rime exclusief op PlayStation 4. zijn Sony lanceerde haar publishing contract maart 2016, na de wedstrijd is gezien voor bijna twee jaar; Tequila Works heeft aangekondigd dat hij dan vrij om het spel op andere platformen te brengen was.

Rijp zal nu lanceren op de Nintendo Switch, Windows PC en Xbox One en PlayStation 4, zoals te zien is aan het eind van de trailer. IGN meldt dat het spel wordt verwacht in mei, en meer informatie zal binnenkort aankomen.

Terwijl we wachten, zullen we doorgaan met deze geweldige game trailer, waarin de zware invloed van The Legend of Zelda en Team Ico Rime verhoogt reproduceren. Het avontuur spel lijkt zeer aanwezig in titels als The Last Guardian en Ico in het bijzonder, met een uitstekende landschap samen complexe puzzels te zijn.

Bekijk de nieuwste trailer hieronder Rime van Gamescom 2014 om te zien hoe ver het spel is sindsdien.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply