Mario Sports Superstars – Wii

0

Het sportaanbod zijn Soccer / voetbal, honkbal, tennis, golf en Horse Racing – met Camelot sport veteraan die Bandai Namco verbindt met de ontwikkeling taken te delen en te verfijnen elk experiment. We hebben elk van deze elementen in een of andere vorm gezien – hoewel paardenraces waren eerder een vereenvoudigde Olympische hippische evenement – met tennis en golf in het bijzonder hebben een back catalogue. Terwijl het hebben van ze allemaal op één plek in de praktijk geen twijfel, het balanceren van al deze verschillende sporten samen geleid tot de hele pakket voelt een beetje onaantrekkelijk, en dit is duidelijk uit de schone en steriele benadering van menu openen van de presentatie.
Er is een zeer directe stijl helemaal niet, met een scherp, modern ontwerp dat het spel breekt in zijn verschillende grote evenementen. Zonder een story mode of career mode te volgen, bent u vrij om te springen in elke sport je wilt, en er is echt een poging om elk een boeiende en toegankelijke ervaring te maken. Elk evenement heeft een korte inleiding bij het opstarten, en een “gids” langer aan trainingen om dingen aan te vullen organiseren. De meeste van de spellen zijn ontdaan van power-ups, artikelen en speciale modi arcade-stijl, met de nadruk in plaats daarvan op een pure spel gebaseerd op een reeks eenvoudige mechanische basis. Het is zeer eenvoudig naar rechts springen in ieder geval en het eens te proberen als gevolg, maar nogmaals, het laat een duidelijk plezier Mario-achtige uit de vergelijking.
3DS Mario Sports Superstars S TENNIS Peach Smash Replay Double UKV 1
Zoals voor elke sport op zijn beurt, voetbal is een van de meest verrassende ingangen en levert een uitgebreide reeks van 11 spelers in elk team. Je bent in staat om uit te kiezen en aanpassen van uw training team tot op zekere hoogte, om de volledige controle wiggen, worpen en doeltrappen nemen. Het is zeer ernstig Mario Strikers Charged, heerst in de waanzin voor een behoorlijk solide simulatie van het echte ding, met een goede hoeveelheid opties om te spelen. De enige echte nieuwigheid is de mogelijkheid om de bal te gooien in de tijd, waardoor uw gekenmerkte meester of sub-master naar een speciaal schot uit te voeren op doel. Bowser slaat een fatsoenlijke schot, bijvoorbeeld, terwijl Peach kiest voor een flexibeler sprong. Er is zelfs een optie om deze extra functionaliteit te annuleren als je echt dingen wilt geaard te houden. Denk niet te veel over hoe Boo erin slaagt om de bal te gooien in de eerste plaats …

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply