Mario Party Star Rush – Wii

0

Toad Scramble is leuk, op het einde, en dit is een kans want het is de eerste ontgrendeld mode. Uw exemplaar van het spel is in wezen een profiel en ‘Level Party’, met activiteiten en successen accumuleren XP om het niveau te verhogen. Een aantal modes en personages zijn ontgrendeld op deze manier, maar dit is niets mis. We vonden dat de ontsluiting kwam relatief snel, dus het zal niet lang duren voordat u toegang hebt tot alle content aangeboden.
Dan CoinAthlon, dat is onze voorkeur wijze voor solo spelen. Elke beurt maakt je rond een eenvoudige bord te verplaatsen door het verzamelen van veel munten in drie mini-games. Deze modus heeft een eigen set van spellen gericht op onderdelen, en hoewel de “campagne” te reinigen veel rondes nodig heeft, kunt u de voortgang te maken en terug te komen op elk moment. Een typisch rond, afhankelijk van het aantal rondes moet duren voor 3 tot 8 minuten, ideaal voor snelle mobiele spel.
3 DS MPSR SCRN010 Bmp Jpgcopy
Terwijl u bekend bent met het beperkte aantal minijogames in deze modus ook zijn, ze zijn enkele van de sterkste voorbeelden van het spel en de hitte van de strijd is nogal verslavend. Gevaar en worden aan de ontvangende storende objecten draagt ​​bij aan de spanning en, in sommige gevallen, zelfs Bowser interventies (een idee geleend deels Mario Party 10) waar de deelnemers vechten om te overleven. Deze modus is zeker uitzonderlijk, vooral voor enkele sessies om een ​​enkele speler.
Balloon Bash terugkeert naar een normale tarief van Mario Party en is ook de beste manier om de meest uiteenlopende mini-games te spelen. Een paar verschillende tafels zijn beschikbaar en eenvoudig ballonnen formule, verdien munten, vechten ze in minigames en probeer deze onderdelen te verkopen voor Stars. Hoewel de kaarten zijn klein, het stimuleren van spelers om te transformeren en af ​​en toe kort “duels” op hetzelfde plein, het voelt dichter bij Mario Party van de voormalige, maar met het voordeel van iedereen de dobbelstenen en beweegt op hetzelfde moment.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply