Ever Oasis – Wii

0

Het spel richt zich op twee delen; Het deel van de oase en een deel van de kerker. De oase partij heeft de rol om haar middelen in slagen om een ​​stad te bouwen door het verstrekken van aanbod winkels, het bouwen van nieuwe winkels en het verstrekken van diverse faciliteiten om klanten te trekken.

Wat betreft het spel zelf, de demonstratie van Nintendo Treehouse toonde een kleurrijk met een sterke inspiratie “Egyptische”; Er zijn aspecten van de groei van de middelen en het aantrekken van verdwaalde in uw Oasis te ontwikkelen. De eerste trailer toonde ook RPG exploratie vrij standaard avontuur en gevechten in real time, is de camera voornamelijk opgesloten achter de speler. Een kenmerk is dat u een veelheid aan personages met verschillende mogelijkheden die je kunt schakelen tussen on the fly; De kerkers, puzzels en boss fights zijn ook belangrijk.

Nintendo onthulde de titel New IP RPG / Adventure voor 3DS, en het wordt ooit genoemd Oasis. In ontwikkeling door Grezzo (bekend van 3D Legend of Zelda transponders op de 3DS, bijvoorbeeld), wordt het project geleid door Koichi Ishii. Ishii-san heeft een belangrijke rol gespeeld in de eerste titels van Final Fantasy en leidde de Mana-serie tot 2006. Hij was ook producent van de 3DS Legend of Zelda repeaters boven.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply