Wonder Boy The Dragons Trap – Switch

0

Met prachtige animatie met de hand getekend en opnieuw georkestreerde soundtrack, de cult-klassieker keert terug met een unieke mix van exploratie, actie en avontuur!

Vervloekt in half mens gedrocht, half-hagedis door Meka Dragon, u op zoek bent naar een remedie! De enige manier om terug te keren naar de menselijke vorm is om het Salamander Cross, een magische element met de macht om vloeken te verwijderen te vinden …

Met elke gedode draak vloek intensiveert, het draaien van je in verschillende dieren! Ontdek overgrote verbonden bevolkte plaatsen chagrijnig monsters en exotische draken!

Speel als de klassieke spel karakter, Hu-Man, of als de nieuwe en langverwachte co-ster Hu-Girl. U kunt ook live Lizard-Man, Muis-Man, Piranha-Man, Lion-Man en Hawk-Man, en gebruik maken van hun unieke vaardigheden om de diepste geheimen van de aarde te ontdekken.

Geniet van 3 moeilijkheidsgraden voor alle soorten spelers en bewegen graphics en geluiden om moderne grafische / audio 8 bits op elk gewenst moment – ook tijdens het spel!

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply