Ultra Street Fighter II The Final Challengers – Switch

0

De nieuwste versie van SFII voor bijna 10 jaar, Ultra Street Fighter II heeft alle klassieke personages, een groot aantal nieuwe single player en multiplayer-mogelijkheden, en twee nieuwe vechters: Evil Ryu en Ken Hevig! Nintendo Switch TV modes, Handheld en tafelblad kunt u Ultra Street Fighter II spelen thuis of onderweg!

EIGENSCHAPPEN

Heeft een bereik van stellaire tekens, inclusief alle originele strijders en eindbazen toegevoegd in Super Street Fighter II, plus de eerste nieuwe toevoegingen aan de lijst in bijna 20 jaar: Evil Ryu en Ken Hevig!
U kunt kiezen tussen de klassieke pixel art graphics voor een retro nostalgie reis, of genieten van een nieuwe verfijnde en moderne look.
Gebruik de motion controls van de Joy-Con mode “Wijze van Hado”, een nieuwe speler ervaring in de eerste persoon, waar de spelers proberen om het leger van Shadowloo met behulp van speciale moves Hadoken en Shoryuken verslaan.
Werk samen met een vriend naar de tegenstander van de CPU te nemen aan een nieuwe coöperatieve modus. Maak een nieuwe combo’s twee personages en een aanval op de CPU aan beide kanten!
Vecht met een vriend in de lokale multiplayer of neem het gevecht online in geklasseerde en casual games.
Ontdek een prachtig boek digitale kunst met meer dan 250 pagina’s met meer dan 1500 afbeeldingen in de geschiedenis van 30 jaar van Street Fighter.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply