The Elder Scrolls V Skyrim – Switch

0

Winnaar van meer dan 200 awards Game of the Year, The Elder Scrolls V: Skyrim opnieuw uitgevonden en een revolutie fantasy epos open wereld, tot leven brengen van een complete virtuele wereld voor u open om op elke gewenste manier te verkennen. Dragons lang verloren in de passages van de Elder Scrolls, zijn teruggekeerd naar Tamriel en de toekomst van het Rijk in evenwicht is. Zoals Dragonborn, profeteerde held geboren met de kracht van The Voice, jij bent de enige die kan worden onder hen.

Skyrim reimagine de fantasy epos open wereld, waardoor het spel en de technologie van een virtuele wereld naar nieuwe hoogten. Leef een ander leven, in een andere wereld.
Speel elk type teken dat u zich kunt voorstellen, en doen wat je wilt; De legendarische vrijheid van keuze, storytelling, en het avontuur van The Elder Scrolls wordt gerealiseerd als nooit auparavant.Superbe graphics en meeslepende gameplay .De Skyrim game-engine geeft het leven van een complete virtuele wereld met rollende wolken, ruige bergen , bruisende steden, weelderige velden, en de oude kerkers.
Je bent wat je speelt.
Kies uit honderden wapens, spells en abilities. Het nieuwe personage systeem kunt u op elke gewenste manier te spelen en te definiëren jezelf door je daden.

Klop de oude draken zoals je nog nooit hebt gezien. Zoals Dragonborn, leren hun geheimen en benutten hun macht voor jezelf.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply