Shovel Knight Specter of Torment – Switch

0

Neem de controle van Spectre Knight, Enchantress dienaar, in een zoektocht naar een deel van ridders te werven en het creëren van de Orde van No Quarter. Met zijn zeis en zijn eeuwige behendigheid, kan glijden op de grond, graven muren en het regelen van een arsenaal van nieuwsgierige wapens.

Als hij zijn functie uitoefent, kan Spectre Knight een kans om zijn verloren menselijkheid terug te krijgen en zijn gebondenheid ketenen te breken. Maar wat de wrede dingen die ze kon Enchantress hebben in petto?

kenmerken:

Muren beklimmen, langs de lacunes en vijanden te sturen met de Dash Slash. De Spectre Knight stijl spel brengt de beweging en de actie op de voorgrond!
Verzamelen en een upgrade van de curieuze voorwerpen om nieuwe speciale aanvallen uitlokken.
Test je vaardigheden met faux Feats en Challenge cursussen met kortingen voor leiders, platform uitdagingen en nog veel meer!
De prachtig authentieke stijl Yacht Club Games vult het gat tussen gisteren en vandaag. Het design, kunst en audio reageerde in de dagen van 8-bit.
Een donkere verhaal verteld met een lichte touch aan het verhaal met humor, lichtheid en het hart.
Geweldige soundtrack Jake “virt” Kaufman!
De gebalanceerde spel is een warm welkom voor nieuwkomers en oude knuffel voor experts. Heads gek en schattige personages.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply