Puyo Puyo Tetris – Switch

0

Twee puzzels puzzelspellen botsen als Tetris, één van de best verkochte en bekende merken in gaming geschiedenis en Puyo Puyo ™ SEGA hebben samen een reeks van concurrerende festival te creëren leuk en snel, als geen ander!

kenmerken:

Adventure – De solo-player mode biedt tien unieke acts, elk met tien stappen met verschillende personages en universum Puyo Puyo Tetris. Elke fase bevat unieke uitdagingen die de spelers zullen moeten overwinnen om te winnen en doorgaan!

Multiplayer Arcade – Voor maximaal vier lokale actoren, Multiplayer Arcade biedt een verscheidenheid aan rassen die het competitieve karakter van de spelers zal de nadruk leggen!

Versus – De spelers strijden head-to-head met ofwel Puyo Puyo of met Tetris om te vechten in de slag van hun leven.
Swap – Het vermogen van de spelers op de proef gesteld wanneer ze concurreren op Puyo Puyo en Tetris, die schakelen tussen gedefinieerde intervallen.
Fusion – Een echte hybride spel waar spelers concurreren met Puyos en Tetriminos samen aan dezelfde tafel, die bekwaam uiterlijk, draaien in snel tempo de overwinning.
Big Bang – Dit is een race naar de finish als spelers strijden tegen elkaar om de unieke uitdagingen forums te wissen zo snel mogelijk om te winnen.
Party – De spelers concurreren op de tabellen of Puyo Tetris, maar de puzzels zijn onder andere speciale elementen die, wanneer geactiveerd, het helpen van spelers of schadelijk voor hun tegenstanders.
Online – Spelers kunnen hun puzzels wereldwijd proberen door het spelen van een van de multiplayer modes met maximaal vier spelers online in games Puzzle League of Free Play.

Puzzle League – Verhoogt de rating van de speler wint de rangen en streeft naar nieuwe competities in deze modus voor de fans van het concurrentievermogen.
Free Play – Een meer ontspannen ervaring waar gegevens niet worden bewaard en spelers kunnen spelen met unieke instellingen aan te passen en hun vrienden uitnodigen om te spelen.
Repetities – Spelers kunnen opslaan en download online games om hun vrienden te laten zien of zoek in de herhalingen van andere spelers met behulp van het label en filtersysteem om te zien hoe ze benaderen games.
Solo Arcade – Arcade Speel de multiplayer-modus tegen de CPU in Battle games of uithoudingsvermogen, of probeer de uitdagingen van een speler!

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply