Arms – Switch

0

Kies een strijd tegen kampioen van de wereld, steek uw eigen combinatie van uitbreidbare wapens, gebruik dan een combinatie van drukken op een knop en snelle bewegingen om echt het gezicht van je tegenstander. Gooi stoten en hen te begeleiden in het midden van de vlucht naar agile-strijders raken, vermijd inkomende aanvallen met streepjes of een trampoline in de lucht naar beneden te regenen van boven vuisten. Zet uw slagen op bijkomende schade toebrengen en buig je vuisten rond obstakels aan de tegenstanders te raken schichtig. Vul uw speciale meter om de verwoestende combinaties en de afwerking te elimineren. Laat je innerlijke vechter in deze ongelooflijke sportevenement!

Combatz je met een simpele beweging controle en knoppen – Stem af op je Joy-Con met een enkel handvat “thumbs-up” en het gebruik van eenvoudige bewegingen en knoppen om je tegenstander te markeren. Wisselvallig curve de stempels bij een opening te vinden, en een golf ontwijken van de aanval. Dit is een snelle leuk voor iedereen!
Kies uit een verscheidenheid van fighters – Selecteer een van de supersterren als gloednieuwe vechten Ribbon Girl, Master mama, en nog veel meer! Elke vechter heeft zijn eigen speciale eigenschappen te leren en te beheersen.
Vecht in arena’s met unieke obstakels lopen shots rond (of via) mysterieuze kolommen gevuld met vloeistof in een laboratorium of eng in sommige arena’s, lopen de strijdende partijen op trampolines voor epische luchtfoto schermutselingen.
Kies zorgvuldig je armen – Elk wapen heeft zijn eigen kracht. Sommige zijn traag en doen tonnen schade, terwijl anderen zijn snel als verlichting, maar dienen alleen om grotere combinaties te configureren. Het is aan u om te mixen en te combineren je armen om je speelstijl past.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply