Ultra Street Fighter II The Final Challengers – 3DS

0

Ultra Street Fighter II: The Final Challenger is een bijgewerkte versie van de 1991 fighting game Street Fighter II: The World Warrior. De gameplay is gebaseerd op de iteratie Super Street Fighter II Turbo Street Fighter II, maar Ultra Street Fighter II introduceerde nieuwe mechanische grijpers als breaks en past aspecten van de balans van het spel. De gecombineerde tijd werd ook aangepast van de originele games.

Het spel kan gespeeld worden in twee grafische stijlen: klassiek pixel art galerijen van het originele spel en high-definition graphics bijgewerkt in dezelfde stijl als Super Street Fighter II Turbo HD Remix 2008. In de stijl van de klassieke kunst, het spel wordt gespeeld in een 4: 3-formaat en maakt gebruik van de originele arcade band en vocale actie, terwijl in de verbeterde graphics, het spel wordt gespeeld in 16: 9 breedbeeld en omvat de nieuwe geremixte muziek en Japanse stem van de personages in de serie Street Fighter IV [4]. Het spel ondersteunt alle besturingsmogelijkheden het voor de Nintendo Console Switch, met inbegrip van het spel met een enkele Joy-Con controller.

Ultra Street Fighter II heeft een lijst van negentien caractères.En over alle zeventien vechters Super Turbo (met inbegrip van Akuma, die niet langer een verborgen karakter), twee personages – Evil Ryu en Ken Violent – hebben werd toegevoegd aan de lijst van het spel. [3] [5] kwaad Ryu verscheen voor het eerst in Street Fighter Alpha 2.Il is een versie van de hoofdpersoon Ryu van Street Fighter die naar de macht van het kwaad satsui geen Hado bezweken. Gewelddadige Ken maakte zijn officiële debuut in een Street Fighter spel, nadat hij eerder verscheen in de fighting game SNK vs. Capcom: SVC Chaos. Het is een versie van Ken Masters werd uit de hersenen gewassen door M. Bison en maakt gebruik van Psycho Powers Bison.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply