The Legend of Zelda Breath of the Wild – 3DS

0

The Legend of Zelda: Adem van de Wild is een actie videogame en geopend avontuur ontwikkeld en uitgegeven door Nintendo voor de Nintendo Wii U Switch en consoles voor video games. Het spel is de negentiende editie van de serie The Legend of Zelda, en volgt de amnesiac hoofdpersoon Link, die wakker wordt uit een slaap van 100 jaar om een ​​mysterieuze stem die hem leidt naar Calamity Ganon verslaan voordat hij kon vernietigen van het koninkrijk van Hyrule.

De gameplay en de titel zijn een afwijking van de gebruikelijke conventies van de serie, met een open, gedetailleerde physics engine, high-definition visuals en stemacteurs. Aangekondigd in 2013, werd het spel oorspronkelijk gepland voor een release als een Wii U exclusieve in 2015, maar werd twee keer uitgesteld voor de release 3 maart 2017 Breath of the Wild was een launch titel voor de Switch en Game finale vervaardigd door Nintendo voor de Wii U.

Breath of the Wild werd geëerd door critici, die een van de grootste video games aller tijden beschouwd. Critici hebben de gameplay op de voorgrond van de praktijk, die experimenten en exploratie van de spelers, waarvan vele historische hebben als deskundige in het outdoor game design stimuleert geprezen, hoewel kleine kritiek werden doorverwezen naar de technische prestaties van het spel.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply