Pro Evolution Soccer 2011 – Nintendo 3DS

0

Pro Evolution Soccer 2011 op 3DS maakt gebruik van de geavanceerde technologie van het nieuwe systeem biedt als het spel plaatst je in het hart van elke pas, door middel van-ball, en doodgeschoten.

Een actieve ‘Player’ camera richt zich op de gebruiker is elke beweging, dynamisch na de actie. Dit zorgt voor een intense ontspanning van het zijn een belangrijk onderdeel van een succesvolle voetbalteam. Realisme wordt letterlijk genomen naar een ander niveau, dankzij het spel ongelooflijke gebruik van diepte en afstand waarneming. De camera standpunten over de 3DS kan de gebruiker om visueel vast te stellen hoe ver de andere teamgenoten zijn dus mogelijk meer instinctieve lange passes en dynamische beweging.

Pro Evolution Soccer 2011 voor 3DS maakt gebruik van de optie UEFA Champions League door gebruikers de mogelijkheid om deel te nemen in de grootste club van de concurrentie van het spel, terwijl de legendarische Master League nodigt spelers uit om een ​​team op te bouwen vanuit het niets en helpt hen beiden domineren op de club en op wereldschaal levels. Spelers kunnen een van de 60 Nationale en 170 club kanten te selecteren en hen leiden naar de overwinning binnen een bereik van uitdagende toernooien en competities. Het spel van de schitterende AI zorgt er ook voor dat spelers niet alleen identiek zijn aan hun real-life tegenhangers kijken, maar bewegen en reageren als hen ook.

downloaden spelletjes torrents

 

Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply