Pokemon Battle Trozei – Nintendo3DS

0

Pokémon Trozei strijd Nintendo 3DS is een spel waar je strijd Pokémon door de puzzels op te vangen sneller tempo. U kunt Pokémon soorten kettingen aan te vallen en te vangen meer dan 700 Pokémon te creëren.
Stel je vaardigheden het oplossen van puzzels op de proef in Pokémon Trozei strijd. Deze aanpassing strategie game kun je Pokémon soorten kettingen aan te vallen en te vangen meer dan 700 Pokémon te creëren. Het is vol actie, snel en makkelijk op te pakken, maar moeilijk te beheersen!
Neem de krachtige Pokémon tegenstander als Xerneas en Yveltal. Kies het type Pokémon goed voor de werkgelegenheid, vergelijkbaar met een echte strijd Pokémon.
Gebruik het touch screen in ketens van 3 of meer aan te vallen om te bewegen en overeenkomen met Pokémon. Maar let op, je vijanden te vechten.
Neem je vijand Pokémon Health Points op nul en Trozei (of vangst) kun je Pokémon. Als je problemen hebt met het verslaan van een Pokémon tegenstander, kun je een team met drie andere spelers om maximale schade deal!

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply