NBA 2k18 – 3DS

0

Een nieuwe editie in de NBA 2K is altijd om de hoek. Met behulp van de vele modes en aanpassingsmogelijkheden, kunt u het lot van uw team en favoriete speler van het basketbal in je handen. Zijn versies zijn zo voorspelbaar dat we allemaal verondersteld zou er een versie van NBA 2K18 voor de wedstrijd van vorig jaar kwamen pas in de winkelrekken liggen.

Elk jaar, NBA 2K ondersteunt gebruikers met zijn gedetailleerde basketbal simulaties. Er MyTeam om al uw behoeften te voldoen om een ​​team van spelers uit de hele National Basketball Association monteren. Simulaties MyLeague en MyGM je leren omgaan met wat er gebeurt voor en na de wedstrijden. MyCareer aangetrokken om stil fans en zelfs met een nieuwe simulatie van wat er nodig is om te krijgen en te houden een lange carrière in de sport.

De veronderstellingen van NBA 2K18 vrijlating gegrond waren. 2K Games, de uitgever van de 2K-serie NBA is een van de bedrijven die Nintendo heeft ingelijst aan de nieuwe Nintendo console-switch en een lounge te ondersteunen. We hebben niet heel goed weet dat de NBA 2K18-versie, maar we weten dat er zal zijn.

downloaden spelletjes torrents

 
Downloaden .torrent

Je hebt nodig uTorrent gedownload .torrent bestanden.

Share.

Leave A Reply